Prijava na portal
Vaša prijava je poslana!
Greška, pokušajte ponovno
{{ mailer.error }}

Eurolok

okapnica

Okapnica

aluminijska
okov

Okov

ROTO NT 
os mehanizma zatvaranja 9 mm
drvo

Drvo

troslojno lamelirana jela/smreka

EUROLOK 68 - Kvalitetni drveni prozori

Drvo je bezvremenski i obnovljiv izvor, CO2 neutralan, ujedno je moderan i inovativni
građevinski materijal.

Svi elementi izrađeni su od izuzetno kvalitetne, troslojno lamelirane jela/smreka građe osušene na 10 ± 2% vlage. Kvaliteta odgovara DIN standardu za stolarske radove.
Proizvodimo profil debljine 68/80. 

Dvoslojno ostakljenje, 24 mm debljine, sa različitim konfiguracijama
stakla omogućuje odlična izolativna svojstva.DETALJI O PROIZVODU


PROIZVODprozori, balkonska vrata, panoramske stijene
TIPEUROLOK 68
DRVOtroslojno lamelirana jela/smreka
STAKLO
IZO (različitih konfiguracija —prema zahtijevu kupca)
dvoslojno 24 mm debljine
toplinska provodljivost i sastav stakla: Ug=1,1 W/m2K u standardnoj izvedbi
PROVODLJIVOST
Uw - 1,36 W/m2K

OKOV

ROTO NT
os mehanizma zatvaranja 9 mm
BRTVAdvostruka

OKAPNICA

aluminijska
EUROLOK 68
PROIZVODI
eurolok10.jpgeurolok11-1.jpgeuroloksaunutarnjomkurom.jpgeurolok-4.jpg


PROGRAM BALKONSKIH
VRATA S NISKIM ALUMINIJSKIH PRAGOM
eurolok-b.vratasaalpragom1-1.jpgeurolok-b.vratasaalpragom2-2.jpgeurolok-b.vratasaalpragom3-1.jpgeurolok-b.vratasaalpragom4-1.jpg

Drvo

Drvo je zdrav, dugovječan materijal, posjeduje izvanredne oblikovne karakteristke i nudi veliki izbor građevinskih rješenja, najbolji je prirodni izolator, ne emitira radioaktivno zračenje, štetne plinove, alergijsku prašinu, statički elektricitet, a zbog postotka vlage koju sadrži manje je zapaljivo.

Drvo korišteno za izradu naših prozora je od izuzetno kvalitetne, troslojno lamelirane jela/smreka građe osušene na 10 ± 2% vlage. Kvaliteta odgovara DIN standardu za stolarske radove.

Ton karta

Omogućavamo vam izbor između velike palete ostalih visokokvalitetnih akrilnih boja za vaše prozore, vrata i klizne stijene. Boje se nanose postupkom elektrostatskog lakiranja čime vam omogućavamo kvalitetnu i potpunu zaštitu drva, te jednoličnost i kvalitetu boje završnog laka.

Ton-karta pruža vam mogućnost odabira pokrivnih RAL boja, transparentnih boja s vidljivom strukturom drva, ili transparentnih sa efektom metala (kristalići metala reflektiraju sunčevu energiju).

Tipologija

Nudimo vam različite tipove proizvoda iz programa drvo koje možete prema vlastitim potrebama za visinom i širinom kombinirati i pronaći optimalan tip prozora, balkonskih vrata ili stijena koje vam odgovaraju.


Tipologija


Smjer otvaranja

U našem prodajnom programu nudimo vam odabir različitih načina otvaranja prozora, balkonskih vrata i kliznih stijena.

Smjer otvaranja


Okov

Prozori i vrata programa drvo opremljeni su okovima grupe ROTO NT. Glavne su karakteristike tih okova: jednostavno prilagođavanje različitim dimenzijama prozora i vrata, relativno mala količina sastavnih dijelova, besprijekorno brtvljenje krila i doprozornika/dovratnika, jednostavna upotreba i trajnost proizvoda.

Škure i žaluzine programa drvo opremljene su okovima PRIMO 2000


Staklo

U skladu s nastojanjima da se zadovolje zahtjevi o toplinskoj izolaciji i štednji energije, te zvučnoj izolaciji, stakla proizvodnog programa u skladu su sa standardima toplinske i zvučne izolacije.


Dizajn

Naša prodajna linija proizvoda se ističe svojim modernim izgledom, stabilnosti,čvrstoćom i postojanosti konstrukcije pružajući vam obilje svjetlosti u vaš prostor,ugodan ambijent i nesmetan vizualan ali i fizički kontakt s okolinom. Ponosimo se moderno dizajniranim profilima s visoko kvalitetnim materijalima.